Om Naturella

Velkommen til Naturella, et selskap som er lidenskapelig opptatt av å tilby sunne og bærekraftige drikkevarer laget av økologiske ingredienser. Vår produksjon er basert i Tyrkia og er fullstendig bærekraftig. Vi er stolte av å si at vårt fokus på miljøbevissthet strekker seg fra ingrediensene vi bruker til produksjonsprosessen og emballasjen vi velger.

Vi mener at det å velge sunne drikker ikke bør gå på bekostning av smak og kvalitet. Derfor er alle våre produkter laget av nøye utvalgte økologiske ingredienser for å sikre at du kan nyte en forfriskende og deilig smaksopplevelse samtidig som du tar vare på helsen din.

Vi er dedikerte til å gjøre en positiv forskjell i verden og er glade for å kunne tilby våre kunder sunne og bærekraftige drikker som også støtter lokale bønder og produsenter. Vi håper du vil bli med oss på vår reise og oppleve naturens smak med våre økologiske drikkevarer fra Naturella.

HVOR KOMMER PRODUKTENE FRA?

Produktene våre blir produsert i Tyrkia under optimale værforhold for å sikre best mulig kvalitet. Våre frukt og grønnsaker blir tatt vare på gjennom hele året av lojale tyrkiske bønder som nøye dyrker og høster dem når de er fullmodne. Dette engasjementet sikrer at vi opprettholder en høy standard for våre produkter

HVORDAN BLIR PRODUKTENE PRODUSERT?

Det benyttes overhodet ingen sprøytemidler fra såing til høsting av fullmodne frukt og grønnsaker. Når frukt og grønnsaker er modne, blir de nøye plukket og inspisert for eventuelle umodne eller råtne eksemplarer. Deretter blir de underlagt en økologisk kontroll for å bekrefte at ingen sprøytemidler har blitt brukt i prosessen.

Når denne kontrollen er godkjent, går frukt og grønnsaker gjennom en prosess kalt fruktforedling, der de blir skilt fra blader, grener og andre fremmedlegemer. Etter at frukten er grundig rengjort, går den videre til en pressenhet som ekstraherer juicen fra frukten.

Den pressede juicen blir deretter gjennomgått en steriliseringsprosess som innebærer rask oppvarming og nedkjøling for å eliminere eventuelle mikroorganismer som potensielt kan påvirke juicen negativt. Dette gir produktet en holdbarhet på opptil to år uten tilsetning av konserveringsmidler, samtidig som produktets egenskaper og næringsverdier opprettholdes.

Produktene fylles i aseptiske poser ved hjelp av en spesiell teknikk kalt aseptisk fylling, hvor luft ikke tillates å komme inn i en helt lukket atmosfære. Avhengig av produktets egenskaper, blir de deretter lagret i kjølerom ved temperaturer på rundt 1 til 4 og -18 grader Celsius. Fruktsaftene tas deretter ut fra lagrene, klar til forbruk.

Tilbake til bloggen